SCIO - Nelson kezelés

A SCIO rendszer kombinált, diagnosztikai és terápiás funkcióval is rendelkező biorezonanciás berendezés.

Az állapotfelmérésen túl a legkorszerűbb terápiás funkciókkal van ellátva. A műszer és a számítógépes szoftver olyan szintű információs tudással van felvértezve, hogy az életfunkciók javítását, a rehabilitációt szinte önállóan képes elvégezni.

A 60 perces kezelés kényelmes, ellazult állapotban történik, teljesen fájdalommentes.

Milyen módszerrel gyógyít a SCIO?

A sejtszinten működő elektroterápia a sejtmembránok eltérő elektromos viselkedését használja ki (a beteg és egészséges sejtek más-más értéket mutatnak.) Nem csak mérni tudjuk azonban az elektromos aktivitást. A kutatások azt is igazolták, hogy az emberi szervezet az őt érő impulzusokra sejtszinten reagál, ami által a beteg sejtek egészséges működésre serkenthetők, a sejtek közötti együttműködés optimálisan beszabályozható.

Ha a sejtszintű működés rendben van, akkor az egész szerv működése is egészséges. Mellékhatásmentes, jól működő elvről és hatásmechanizmusról van szó.

Hogyan történik és miként hat a kezelés?

A fejre, csuklóra és bokára rögzített érzékelők segítségével a szervezet felé mikroimpulzusokat küldünk. A rendkívül összetett számítógépes program számtalan almodullal rendelkezik, amelyek több irányból megközelítve késztetik a sejteket a megfelelő reakcióira. Az elv, hogy a kóros rezgéseket megszüntetjük és kivezetjük a testből, a meggyengült egészségeset pedig felerősítjük.
Az egészséges rezgések felerősítésével a sejtek közötti megfelelő kommunikációt tudjuk helyreállítani. Ennek következménye pedig az lesz, hogy beindulnak illetve felerősödnek a szervezet öngyógyító mechanizmusai.

Minden esetben tapasztalható a programmal való találkozás után, a jobb közérzet, külső megjelenésünk felfrissülése, harmónia és nyugalom érzése.

Mivel lehet a kezelés hatását felerősíteni?

A kezelések során tanácsot adunk az étkezéssel és az esetleges táplálék-kiegészítőkkel kapcsolatosan.

A vitamin és ásványi anyag szükségletet a szervezetünk az elfogyasztott táplálékunkból fedezi, viszont a tudatos táplálkozás megvalósítása nem könnyű. Sajnos a zöldségeink ásványi anyag tartalma sem olyan, mint akár 20 évvel ezelőtt.
Ezen okokból a vitaminokat és ásványi anyagokat jó minőségű táplálék-kiegészítők formájában pótolnunk kell!

A biorezonanciás kezelés során ki tudjuk választani az egyén számára legalkalmasabb (megfelelő hatóanyagtartalmú és legjobban felszívódó) vitamin- és ásványi anyag készítményt. Érdemes elhozni az eddig szedett készítményeket is, hogy bemérjük azok hatékonyságát és szükségességét.
A jól megválasztott étrendkiegészítőkkel a betegségek megelőzését elősegítjük, illetve a kialakult „zavarokat” gyorsabban tudjuk visszaállítani.


Fel↑