Safe Laser kezelés


Egy kínai orvosi egyetemi kutatás mutatott rá arra, hogy a nyálkahártya lágy-lézerrel történő besugárzása az egész szervezet keringésére pozitív hatással van. Először agyi infarktus utáni betegeket vizsgáltak és az agy bizonyos részein csökkent keringésű területeket találtak, amit rövid ideig “lágy-lézerrel” kezeltek és az egész agy területén jelentősen megnövekedett az agyi keringés. • A keringési betegségeknél (infarktus, sztrók, trombózis…) a jövőben egyre nagyobb szerepet kap a lágy-lézer terápia.
 • Az elmúlt évek kutatásai közben fény derült arra is, hogy az orrnyálkahártya besugárzása az allergia, szénanátha tüneteit nagymértékben enyhíti, illetve megszünteti.
 • Napjaink jelentős felfedezése az is, hogy szerepet játszik a magas vércukorszint csökkentésében.
 • Javul a mikrokeringés, csökken a trombózis készség, látványosan javulnak a regenerációs folyamatok a szervezetben.
  Javítja a páciens állapotát a mikrokeringés problémáira visszavezethető egyéb betegségek, tünetek esetén: pl. pszichózis, fejfájás, szédülés, végtagbénaság, stb.
 • A lézerfény besugározza az átfolyó vért, az itt áthaladó idegvégződéseket, stimulálja a központi idegrendszert, normalizálja az immunrendszert és stabilizálja a hormonrendszert.
 • A lágy-lézer kezelés növeli a vér oxigénszállító képességét. Vérünk oxigénszállító képessége a vörösvértestek működésén alapul, mivel a vörösvértestek sejthártyáján átjutó oxigén molekula képes a hemoglobinhoz kötődni.
 • A (660 nanométeres) lézerfény megnöveli a vérzsírokat lebontó enzimek (koleszterin transzferáz, lipoproteniáz) aktivitását, melyek a vörösvértesteket körülvevő zsírréteg oldásában játszanak fontos szerepet. A zsírrétegüktől megszabadult vörösvértestek újra képesek lesznek oxigénfelvételre, így javul a vér oxigénszállító kapacitása .
 • A lézerterápia a vér rögösödését is gátolja, mivel a vörösvértestek a zsírrétegüktől megszabadulnak, így újra felszínre kerülnek a negatív töltéseik, növelve ezzel a taszító erőt két sejt között. Az eredetileg összetorlódott sejtek elkülönülnek egymástól.

Safe Laser: orvosi technológia saját használatra

A Safe Laser Dr. Rózsa Károlynak, az MTA doktorának új, szabadalmazott technológiája. A fejlesztő közel 50 éve foglalkozik lézerek kutatásával és fejesztésével. Új találmányának, a Safe Laser-nek köszönhetően a szemre teljesen veszélytelen módon alkalmazható az orvosi softlézer tecnológia. (A kötelezően betartandó biztonsági előírások mellett.)

A kezelések gyakorisága:

A kezelések gyakorisága a betegség fennállásának időtartamától függ. (Milyen régen keletkezett a probléma.)
 1. Akut betegségek
  (A betegség a közelmúltban keletkezett illetve műtét utáni esetek kezelése.)
  A kezelést 1-­2 hétig 2 naponta, majd a tünetek megszűnéséig heti 2-­szer kell alkalmazni. Már az első kezelés alatt vagy 1 napon belül javulás észlelhető!
 2. Krónikus, elhúzódó betegségek
  (A betegség 6-­8 hétnél régebben keletkezett.)
  A hosszabb ideje fennálló betegségeket ritkábban kell kezelni. Heti 2-szer célszerű alkalmazni a tünetek megszűnéséig vagy jelentős csökkenéséig. Krónikus (régóta fennálló) betegségeknél a gyógyulás természetesen hosszabb ideig tart (hetek, esetleg hónapok).

* * *

Ha hosszútávú kezelésre szorul, munkatársaink szívesen helyhez mennek. Érdeklődjön az elérhetőségeinken!

Fel↑