Fogyasztó impulzus-terápia

 
A klasszikus fogyókúrás módszerek - diáta és mozgás - mellett ma már egyéb alternatív kiegészítő megoldások is segítik a fogyni vágyókat a túlsúlytól való megszabadulásban.

Az elhízás hátterében összetett okok állhatnak. A bélflóra rossz állapota, a szervezet méreganyag terheltsége, elégtelenül működő enzim háztartás, hormonális és akár lelki okok. Legtöbbször ezek azok a tényezők, amik miatt a szervezet elzsírosodása, vagyis az elhízás egyáltalán kialakul.
A fogyás eléréséhez az általánosan javasolt diéta és mozgás úgy tűnik, nem elegendő, legtöbbször minden erőfeszítésünk ellenére nem hozza meg a kívánt eredményt. A sikeres fogyókúrához a szervezet méregtelenítési folyamatainak felgyorsítása szükséges.

Ennek érdekében többféle alternatív módszert alkalmaznak, pl. fülakupunktúra, fogyasztó masszázs stb., amik eredményesek lehetnek, de biztos, hogy több hónapos kúrát igényelnek.

A Geno62 impulzus-terápiás fogyásprogrammal egy teljesen egyedülálló, újszerű módszert kínálunk.
A speciális génorientált rezgés-program egyedülló módon méregteleníti a szervezetet, megszabadít a toxinoktól, felgyorsítja az anyagcsere folyamatot. 1-2 héten belül látványos fogyást eredményez.

Alkalmazható hosszú távon a súlyosabb kilók ledolgozásra, intenzíven alkalmazva pedig 1-2 héten belül megszabadulhat például a bosszantó "úszógumitól", a karokon, combokon lévő zsírfeleslegtől.

Mi történik a kezelés alkalmával?

Ön elhelyezkedik egy kényelmes fotelben. Kellemes zenét, természeti hangokat fog hallani egy fejhallgatón keresztül, a zene a terápia része. A kezelő készülék érzékelőit a két kezébe kell fogni, amelyen keresztül digitalizált ultrahang impulzusokkal aktivizáljuka szervezetét. Önnek nincs más dolga, mint hogy jól érezze magát.
A kezelések során 3 különböző rezgésprogramot futtatunk le, amelyek különböző módon serkentik a szervezetet a fogyási folyamat beindítására.

Az első kezelés 60 perces, a további kezelések 50 percet vesznek igénybe.Fel↑