Biorezonancia

Üdvözlöm!

Szeretnék megosztani Önnel néhány izgalmas gondolatot a biorezonanciával kapcsolatban.
A biológiai rezonancia az emberi szervezet egészének informatikai rehabilitációjával foglalkozó terápiás irányzat.

Első hallásra talán még misztikusnak tűnik ez az orvoslási módszer, tudnunk kell azonban, hogy a korszerű orvostudomány egyik legtöbb lehetőséget ígérő területe. A biorezonancia a szervezet önregenerációs, vagyis öngyógyító képességének serkentését célozza.

Ma már elfogadott dolog, hogy világunk egy rendkívül bonyolult információ-összeköttetéseken alapuló rendszer, amelyen belül az ember és egyéb szervezetek sem szimplán molekulák összességei, hanem változatos rezgéstulajdonságokkal rendelkező biokémiai struktúrák.

Szent-Györgyi Albert felismerésén alapulva - miszerint a beteg sejtek más elektromos impulzusokat bocsátanak ki, mint az egészségesek - fejlődött ki az új biofizikai gyógyászati eljárás: a biorezonanciás diagnosztika és terápia.

Azóta a biofizikusok informatikai módszerekkel, aprólékos, éveken át tartó munkával egyenként rögzítették a szervezetünk minden területére az egészséges állapotnak megfelelő ún. etalon rezgéseket, "hullámokat”. A biorezonanciás állapotfelmérés során ezek a rezonanciás minták kerülnek összevetésre a páciens rezgéseivel.

A sejtjeink rezgésszintjének, elektromos aktivitásának bemérésével és az egészséges értékekhez való viszonyításával pontos információkat kapunk az egészségi állapotunkról.

* * *

Többféle biorezonanciás mérőeszköz van ma már a piacon. Mi a SCIO Quantum Biofeedback rendszerrel dolgozunk. Ezt a csúcstechnológiás műszert és szoftvert úgy fejlesztették ki, hogy holisztikus szemléletben - test, lélek, szellem egységében - vizsgálja meg az embert. Ez azt jelenti, hogy nem csak a fizikai testet térképezi fel, hanem az energetikai test (aura, csakrák) állapotát is, valamint a lelki problémákat is jelzi.

Ez a vizsgálat időigényes, szakmai tudást, körültekintést igényel, de elmondható, hogy a jelenleg használt más mérési módszerekhez képest sokkal gyorsabban nyújt képet a problémák okáról. Így már a kezdetekkor sikerülhet pl. a bakteriális, vírusos, gombás fertőzéseket, epe- és vesekövet, cisztát, különböző gyulladásokat stb. kimutatni és korunk legnagyobb félelmét, a daganatos betegségeket is már a „megszületésükkor” tetten érhetjük. De ugyanezeket elmondhatjuk a szív ingerületvezetési zavaraira, az idegrendszer zavaraira és a különböző hormonális rendellenességekre is.
Kevés módszerrel lehet megnézni, hogy a szervezetet és az egyes szerveket milyen méreganyagok (toxinok) terhelik, a biorezonanciával ez is lehetséges.

Nem csak diagnosztikára jó eszköz azonban a biorezonancia, hanem kezelésre is. Nagyon jó eredményeket értünk már el krónikus problémák kezelésében, daganatos betegek kiegészítő kezelésében, perifériás idegbénulásokban, puffadásos panaszokban, allergiás megbetegedésekben, bőrproblémákban, reumatikus betegségekben, asztmában, meddőségben. Ez a felsorolás nem teljes. Sokszor akkor fordulnak hozzánk a betegek, amikor a klasszikus orvoslás nem tud segíteni. Ilyenkor igazán fontos alternatíva a biorezonancia, ami egész más hatásmechanizmussal működik és meg kell mondani, hogy eredményes.

A biorezonancia az akut megbetegedésben szenvedők számára is kimondottan hatékony eszköz. A különböző gyulladásos panaszokkal jelentkező betegek szinte egyik napról a másikra gyógyulnak meg antibiotikumok alkalmazása nélkül.
Ilyen panaszok pl. a fülgyulladás, a felsőlégúti betegségek, a húgyúti panaszok, a tüdőgyulladás, a prosztatagyulladás stb.
Gyermekek esetében is rendkívül hatékony az akut gyulladásos megbetegedések gyors lefolyásának elősegítésében.
Kortól függetlenül alkalmazható bárkinél, szükség esetén speciálisan állatoknál is.

* * *

Azonban a biorezonanciának az elsődleges célja mégsem a betegek gyógyítása, hanem a megelőzés! Hogy még a betegségek megjelenése előtt tudjunk a betegségre való hajlamunkról és tudjunk tenni azért, hogy az egészségünket megtarthassuk! Tudjunk azért tenni, hogy a daganatot, a szívinfarktust, az agyvérzést megelőzhessük.

Jó egészséget kíván továbbra is Önnek:

Kalocsay Mária

bio-informatikus, rezonancia-terapeuta

Fel↑